iPhone 7 në shitje, rezistent ndaj ujit dhe me kufje wireless

Nëse fjala BFF iu del e gjelbër a do të thotë që adresa juaj e FB është e pahakueshme? (Video)
Vetura McLaren me ari 24 karat (Video)

Pritjes i ka ardhur fundi. Tashmë të gjithë fansat e Apple mund të blejnë iPhonin e ri.

iPhone 7 prej pak minutash është zyrtarisht në treg. Ai ka disa specifika të ndryshme nga paraardhësi i tij. Është rezistent ndaj ujit dhe me kufje wireless.

Vjen në ngjyra të ndryshme dhe ka nëj çip të përforcuar. Ka një kamera me lente të dyfishtë dhe nuk ka një buton ‘home’ fizik.

COMMENTS