iPhone 7 edhe në ngjyrë të kuqe (Video)

Apple ka nxjerrë në treg iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus në ngjyrë të kuqe, RED Special Edition, një prodhim special, ku një pjesë e fitimeve do të shkojnë

Apple ka nxjerrë në treg iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus në ngjyrë të kuqe, RED Special Edition, një prodhim special, ku një pjesë e fitimeve do të shkojnë për Fondin Global për luftën kundër AIDS.

Funksioni i këtij telefoni nuk është ndryshe nga telefonat ekzistues ‘Iphone 7’ dhe ‘Iphone 7 plus’, por ngjyra është simboli i një lufte të fuqishme. Më shumë se dy të tretat e njerëzve të prekur nga AIDS jetojnë në Afrikën subsahariane, ku (RED) dhe Fondi Globali janë duke punuar për çrrënjosjen e kësaj sëmundjeje.

COMMENTS