iOS 10 me numër rekord të përditësimit

Sistemi i ri operativ i Apple iOS 10 ka regjistruar një shifër rekorde të përditësimit. Të dhënat e publikuara nga Mac thonë se vetëm një muaj nga pub

Sistemi i ri operativ i Apple iOS 10 ka regjistruar një shifër rekorde të përditësimit. Të dhënat e publikuara nga Mac thonë se vetëm një muaj nga publikimi i tij bëhet fjalë për 66% të pajisjeve të Apple në mbarë botën.

E përkthyer në shifra një në tre pajisje tashmë punon me iOS 10. Ky është niveli i përditësimit më i shpejtë se kurrë ndonjëherë, i paregjistruar ndonjëherë në përditësimet e mëparshme.

Një nga faktorët kryesorë të këtij përditësimi të shpejtë është edhe ardhja e iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus, por edhe publikimi i Apple më 23 shtator i përditësimit të fundit, iOS 10.0.2.

COMMENTS