Interi do të takohet sot me UEFA-n për Fair Play Financiarin, Nerazzurrët e bindur që kanë përmbushur kërkesat – Milani takohet të premten (Foto)

Interi do të takohet sot me UEFA-n për Fair Play Financiarin, Nerazzurrët e bindur që kanë përmbushur kërkesat – Milani takohet të premten (Foto)

Mediat italiane njoftojnë se Interi do të takohet sot (e enjte) me UEFA-n në lidhje me Fair Play Financiar, ndërsa takimi i Milanit është caktuar për

Mediat italiane njoftojnë se Interi do të takohet sot (e enjte) me UEFA-n në lidhje me Fair Play Financiar, ndërsa takimi i Milanit është caktuar për nesër (e premte).

Nerazzurët tashmë janë sanksionuar nga organi qeverisës i futbollit evropian dhe u është kërkuar të mos kenë deficitin e duhur për 2017.

Llogaritë tashmë janë dorëzuar dhe mediumi Corriere della Sera raporton se UEFA do të takohet me zyrtarët e klubit sot (e enjte) për të diskutuar llogaritë e tyre.

Mendohet që Interi është i bindur se llogaritë janë pozitive dhe do të kalojnë, pasi ato lejohen të shkruajnë gjëra të caktuara siç janë ekipet e të rinjve dhe ekipet e grave e infrastruktura.

Interi u gjobit me 20 milionë euro për mospërmbushjen e kushteve të mëparshme, por 14 milionë euro u pezulluan, me kusht që ata të mund të plotësonin disa kërkesa.

Duket se këto objektiva janë përmbushur dhe nuk do të ketë gjobë të re për klubin nerazzurr, por vendimi nuk do të arrijë deri në fund të majit ose në fillim të qershorit.

Interi tani do të duhet të punojë për të mos thyer rregullat edhe për këtë sezon, që do të thotë se ata do të duhet të bëjnë shitje në qershor, me çfarëdo ardhjeje të transferimit që pritet të presë deri në muajin korrik.

Nesër (e premte), njofton gazeta, Milani do të takohet me UEFA-n për të diskutuar çështjet e tyre të FFP-së, pasi që një marrëveshje vullnetare është refuzuar.

COMMENTS