Instagrami ‘zbulon’ një tjetër bukuroshe (Foto)

Instagrami ‘zbulon’ një tjetër bukuroshe (Foto)

Në epokën e Instagramit nuk nevojiten njohjet apo audicionet për t’u përfshirë në industrinë e modës. Mjafton një trup i rregullt dhe vul

Në epokën e Instagramit nuk nevojiten njohjet apo audicionet për t’u përfshirë në industrinë e modës.

Mjafton një trup i rregullt dhe vullneti për ta ekspozuar atë dhe brenda pak kohësh përfundon në faqet e para të mediave rozë ndërkombëtare.

I tillë është edhe rasti i Cheyenne Telgt.

Kaçurrelsja holandeze numëron mbi 100 mijë ndjekës në Instagram, për të cilët kujdeset vazhdimisht që t’i mbajë të përditësuar me foto të nxehta.

COMMENTS