Inspirim për të gjitha gratë: Stili i Kate Middleton përgjatë viteve (Foto)

Inspirim për të gjitha gratë: Stili i Kate Middleton përgjatë viteve (Foto)

Para vitit 2011, Dukesha e Kembrixhit njihej thjesht si Kate Middleton, dhe nuk kishte ndonjë rregull që ia përcaktonte se si duhej të vishej.

Para vitit 2011, Dukesha e Kembrixhit njihej thjesht si Kate Middleton, dhe nuk kishte ndonjë rregull që ia përcaktonte se si duhej të vishej.

Dhe përderisa njerëzit e vlerësojnë atë për stilin dhe kombinimet elegante të veshjes, para se të ishte Dukeshë, Kate vishej me xhinse e bluza të zakonshme.

Më poshtë ju sjellim disa foto të saja, të shkrepura që nga viti 2005 e deri më tani.

COMMENTS