Imazhe që do t’ju bëjnë të qeshni me lot: Nga atletet ‘Nibe” e deri të orët ‘Owega’ – mallrat e falsifikuar (Foto)

Imazhe që do t’ju bëjnë të qeshni me lot: Nga atletet ‘Nibe” e deri të orët ‘Owega’ – mallrat e falsifikuar (Foto)

Përgjatë viteve të fundit, tregu u Kinës është gjetur dhe ky komb ka filluar të eksportoj mallra të ndryshme në vendet e tjera të botës. Dhe nuk do

Përgjatë viteve të fundit, tregu u Kinës është gjetur dhe ky komb ka filluar të eksportoj mallra të ndryshme në vendet e tjera të botës.

Dhe nuk do të ishte çudi që disa kompani të prodhonin mallra fallso, duke imituar produktet e disa nga markat më të njohura botërore.

Fotogaleria e publikuar më poshtë tregon më së miri për kompanitë që lëre se kanë falsifikuar mallrat por edhe janë munduar t’ua vjedhin emrat kompanive të mëdha.

Fjala është për orët Owega (Omega), atletet Nibe (Nike), këpucët Pearlboy (Playboy).

Sipas zyrës së Kombeve të Bashkuara për Drogë dhe Krim, mallrat e falsifikuara që shiten nga juglindja e Azisë e deri në vendet tjerat, kapin shumën e 24.4 miliardë dollarë në botë.

COMMENTS