Ilir Shaqiri: Muzika e ditëve të sotme është…. (Video)

Ilir Shaqiri ishte i ftuari i radhës i n’ZOOM. Ai ka folur rreth dokumentarit kushtuar këngëtarit Arif Vladit, shkruan zico.tv Mes tjerash ka bërë krahasimin e muzikës së kohës sa ka kënduar ai, dhe kohës së tanishme. Për më shumë shikoni intervistën e mëposhtme.

Ilir Shaqiri ishte i ftuari i radhës i n’ZOOM.

Ai ka folur rreth dokumentarit kushtuar këngëtarit Arif Vladit, shkruan zico.tv
Mes tjerash ka bërë krahasimin e muzikës së kohës sa ka kënduar ai, dhe kohës së tanishme.

Për më shumë shikoni intervistën e mëposhtme.

COMMENTS