Ilaçi për shtypje të lartë të gjakut

Ilaçi për shtypje të lartë të gjakut

Eliminoni këto pije nëse doni të humbni peshë
Gabimet që bëjnë femrat kur depilohen

Nëse keni shtypje të lartë të gjakut, mjafton t’i fusni këmbët në ujë të nxehtë për 5 deri në 10 minuta. Kjo do t’jua relaksojë trupin dhe do të jeni gati për hapin e radhës.

Sidoqoftë, për ta ulur shtypjen e lartë të gjakut brenda një kohe shumë të shkurtër, iu duhen limonë dhe ujë mineral, përcjellë zico.tv

Përgatitja:

Prejeni limonin

Vendoseni ujin mineral brenda një gote

Shtrydheni limonin në gotë (përdorni një limon për një gotë me ujë)

Përziejeni produktin

Limoni dhe uji mineral, bashkë me ujin e nxehtë, do të ndihmojnë në uljen e shtypjes së gjakut dhe këtë do ta bëjnë brenda pak minutave.

Keni parasysh se kripa dhe sheqeri e rritin shtypjen e gjakut, prandaj përpiquni t’i shmangni këto produkte.

COMMENTS