Ik nga gazetaria për t’u bërë pornostare (Foto)

Ndodhë edhe kjo. Një ndryshim të çuditshëm profesionesh rrallë e hiç e kemi parë, prandaj në momentin e parë të gjithë mbetën të befasuar. Një gaz

Ndodhë edhe kjo. Një ndryshim të çuditshëm profesionesh rrallë e hiç e kemi parë, prandaj në momentin e parë të gjithë mbetën të befasuar.

Një gazetare e agjencisë ‘ANSA’ ka braktisur profesionin për t’u bërë një yll pornografie.

Italiania Mariagovanna Ferrante, punonte si gazetare prej vitit 2008 dhe vitet e fundit ishte reportere e ANSA-s.

Por ajo a ka lënë profesionin për t’u bërë një pornostare me emrin artistik ‘Mary Rider’. E pyetur mbi këtë ndryshim, ajo thotë se, si gazetare nuk ndjehet ‘e plotësuar’.

Urojmë që tani e tutje ‘të plotësohet’!

COMMENTS