Ibrahim Tatlises me vështirësi doli në skenë për ta befasuar Erdoganin (Video)

Ibrahim Tatlises me vështirësi doli në skenë për ta befasuar Erdoganin (Video)

Selena me këngë dedikuese për Rita Orën?! (Video)
Ndodh edhe kjo! Vedati i Stupcave duet me Lumi B

Këngëtari Ibrahim Tatlises njihet si ikona e muzikës turke.

Në vitin 2011, Ibrahim Tatlises ishte plagosur me armë zjarri në kokë, sulm ky që i ka krijuar shumë vështirësi në shëndet.

Tatlises si pasojë e këtyre vështirësive është detyruar që në një aspekt të largohet nga skena muzikore.

Por, këngëtari dhe aktori u pa në një tubim të presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, i cili kishte shkuar për ta befasuar atë.

Në një moment, Tatlises del në skenë, por me shumë vështirësi duke u ndihmuar nga përcjellësit e tij.

Këngëtari merr mikrofonin në duar dhe fillon të këndojë bashkë me mijëra njerëz që ishin mbledhur në atë tubim që po mbahej në Izmir.

COMMENTS