I detyronte të tjerët të kërkojnë lëmoshë, arrestohet i dyshuari

I detyronte të tjerët të kërkojnë lëmoshë, arrestohet i dyshuari

Polica e Kosovës ka arrestuar një person i cili dyshohet se ka detyruar persona të tjerë të kërkojnë lëmoshë. 'Është arrestuar i dyshuari mashkull

Polica e Kosovës ka arrestuar një person i cili dyshohet se ka detyruar persona të tjerë të kërkojnë lëmoshë.

‘Është arrestuar i dyshuari mashkull, pasi që i njëjti ka shfrytëzuar persona të ndryshëm për punë të detyruar dhe kërkim lëmoshe. Si viktima të trafikimit janë identifikuar tre meshkuj’, thuhet në raportin e policisë’.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

COMMENTS