Humbni peshë duke ngrënë…

Humbni peshë duke ngrënë…

Uji në vesh, çfarë të mbani parasysh për fenomenin?
Shtohet numri i personave që kërkojnë ndihmë për shëndetin mendor

Pesha e tepërt në verë të vë në siklet të madh, sidomos kur shkoni në plazh.

Një mënyrë më e përshtatshme për të rënë në peshë është konsumimi i produkteve të duhura ushqimore.

Ato janë brokoli, specat, mollët, bishtajat dhe çaji jeshil.

COMMENTS