‘Hum Rider’ makina që ju shpëton nga trafiku (Video)

‘Hum Rider’ makina që ju shpëton nga trafiku (Video)

Shkurte Fejza dhe Gresa Behluli sjellin duetin e ri ‘Nëna ime’ (Video)
Ja si ta luftoni depresionin (Video)

Të gjithëve ju ka ndodhur që të ngeceni me orë të tëra në trafik, duke u bërë vonë për në destinacionin tuaj.

Por tashmë është gjetur zgjidhja edhe për këtë. Hidhet ne treg makina qe do t’ju shpetoje nga trafiku.

COMMENTS