Hoti: Sot të ratifikohet Demarkacioni dhe vendi të shkojë në zgjedhje

Hoti: Sot të ratifikohet Demarkacioni dhe vendi të shkojë në zgjedhje

Kuvendi i Kosovës po vazhdon me pikën e dytë të rendit të ditës, raportimi i kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj për 100 ditëshin e Qeverisë.

Kuvendi i Kosovës po vazhdon me pikën e dytë të rendit të ditës, raportimi i kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj për 100 ditëshin e Qeverisë.

Kjo kërkesë është bërë nga Lidhja Demokratike e Kosovës ndërsa shefi i GP Avdullah Hoti tha se koalicioni qeveritar ka filluar me premtime të mëdha por nuk ka bërë asgjë.

Hoti ka përmendur disa nga vendimet e ‘gabuara’ të Qeverisë siç është shpronësimi i Hades, rritja e pagave, greva në arsim, tentimi për shfuqizim të Gjykatës Speciale, etj.

Ai kritikoi ashpër punën e Qeverisë së Kosovës, derisa kërkoi që sot të ratifikohet demarkacioni , meqenëse siç tha ai, koalicioni qeverisës është krijuar për t’i shtyrë temat e mëdha përpara.

Hoti në fund kërkoi që vendi të shkojë në zgjedhje, si rezultat i paaftësisë së qeverisjes së Haradinajt.

COMMENTS