Hoti: Koalicioni LAA është unik dhe stabil

Hoti: Koalicioni LAA është unik dhe stabil

Kanada zgjat për tre muaj misionin në Irak dhe Siri
Policia legjitimon 389 punonjëse të lokaleve të natës, mbyllë 34 lokale të tilla

Kandidati për kryeministër nga koalicion LAA (LDK-AKR- Alternativa), Avdullah Hoti ka hedhur poshtë mundësitë e ‘plasaritjes’ së koalicionit parazgjedhor LAA.

Ai për 21, ka thënë se ky koalicion është unik, ndërsa deklarata e dhëna nëpër media se AKR dhe Alternativa do të ndahen, sipas tij, janë të pavërteta.

‘Koalicioni i LDK-së me AKR-në dhe Alternativën është i paluhatshëm. Lajmet e dhëna nëpër portale janë te pavërteta. Kjo është përpjekje e ulet e PDK-së me satelitet e saj për të larguar vëmendjen nga bllokada që PDK-ja po i bënë krijimit të institucioneve të vendit. Ftoj mediet të mos bien ne grackën e dezinformatave të tilla’, shkruan Hoti.

Pas Hotit, i menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i përfaqësuesit të AKR-së, Korab Sejdiu. Sipas tij, raportimet se Aleanca Kosova e Re dhe Alternativa, i kanë dhënë fund bashkëpunimit parlamentar me Lidhjen Demokratike të Kosovës, janë të pavërteta dhe nuk qëndrojnë ka thënë ai.

Në një prononcim të tij, Sejdiu tha se i demanton të gjitha këto raportime pasi sipas tij, bashkëpunimin e LAA-së e dëshmon më së miri qëndrimi me ide të përbashkëta i këtyre subjekteve, në takimin e sotëm konsultativ, kryesuar nga Adem Mikullovci.

COMMENTS