Hoteli pa vizitorë, ka 10 mijë dhoma por s’ka pasur mysafirë asnjëherë (Video)

Hoteli pa vizitorë, ka 10 mijë dhoma por s’ka pasur mysafirë asnjëherë (Video)

Këtë gjë për trurin tuaj nuk e keni ditur (Video)
Kreativiteti i Vivi Mac, arti i pabesueshëm me lëngje të derdhura (Video)

Jo rrallëherë na ka rastisur të dëgjojmë për vende të braktisura të cilat pas vetes fshehin mistere të ndryshme e të frikshme.

I tillë është edhe një hotel në Gjermani, në Ishullin Rugen, ku ndodhet një ndër hotelet më të mëdha në botë, me 10 mijë dhoma brenda, disa salla kinemash, teatro, pishina, por është i braktisur dhe askush nuk e merr guximin të shkoj atje.

Hotel ‘Prora’ është ndërtuar në vitin 1939, nën komandën e Hitlerit, njërit prej diktatorëve më të mëdhenj që ka njohur historia.

COMMENTS