Hoteli më i lirë në botë (Video)

Në qoftë se mendoni se një hotel lundrues i përshtatet më shumë një vizioni futuristik, po ju themi që në Bangladesh nuk e mendojnë si ju. Madje at

Në qoftë se mendoni se një hotel lundrues i përshtatet më shumë një vizioni futuristik, po ju themi që në Bangladesh nuk e mendojnë si ju.

Madje aty nuk do të gjeni as një dyshek!

Megjtihatë Hoteli ‘Faridbur’ në Daka të Bangladeshit operon prej më shumë se 60 vitesh, pavarësisht kushteve të paimagjinueshme.

Përbëhet nga 5 varka që lundrojnë në lumin Burganga, ku klientët mund të qëndrojnë në dhoma private ose të përbashkëta.

Shërbimet që ofrohen janë shumë bazike dhe përfshihen vetëm uji i pastër, tualeti dhe një dollap i vogël për gjërat personale.

Pjesët pozitive? Kushton më pak se 1 euro nata.

COMMENTS