Hotel me zero yje (Video)

Në natë në hotelin me zero yje në mesin e një fushe në Zvicër do t`iu kushtojë rreth 295 franga apo 306 dollarë, por në mbërritje do t`iu presin me

Në natë në hotelin me zero yje në mesin e një fushe në Zvicër do t`iu kushtojë rreth 295 franga apo 306 dollarë, por në mbërritje do t`iu presin me pije, e në çmim përfshihet mëngjesi dhe shërbimet e një mazhordomi modern, i cili vjen në formën e një fermeri lokal me çimze llastiku.

Ai i shoqëron klientet deri në vendin mbi kodër ku është sajuar një dhomë e hapur pa mure e ku është vendosur krevati dopio, ndërsa u ofron edhe raportet meteorologjike.

Projekti i dy vëllezerve binjakë Frank e Patrik Riklin dhe partnerit të tyre në biznes Daniel Charbonnier, kërkon të pasurojë traditën e mikpritjes në vendin e pasur të famshëm për bukurinë e rajoneve malore dhe zonave buzë liqeneve. hoteli i tyre me zero yje është vendosur në kodrat e Appenzell-it.

COMMENTS