Home Alone, ja si duken aktorët 25 vite më vonë (Foto)

Hodhi mbeturina në rrugë, detyrohet t’i kthejë brenda veturës luksoze (Video)
Kur fëmijët mbesin vetëm me babin në shtëpi (Foto)

‘Home Alone’ është shndërruar në një prej filmave thelbësorë të ndjekur nga të gjithë dhe arsyeja është e thjeshtë: Nuk do të gjeni asnjë film tjetër me një atmosferë aq magjike e festive se ai.

Komedia familjare është xhiruar në vitet 1990 por është ende një prej filmave më të pëlqyer gjithandej.

Derisa festat e fundvitit po afrojnë, më poshtë do t’ju sjellim aktorët kryesorë të këtij filmi për të parë se si kanë ndryshuar që nga ajo kohë deri më tani.

home alone 1

home alone 2

home alone 3

home alone 4

home alone 5

home alone 6

home alone 7

home alone 8

COMMENTS