Hiti i Adelina Ismailit dhe Tingulli 3 që kurrë s’u bë me klip! (Video)

'Me Kosovë luhet komor'. Ky ka qenë projekti i ideuar nga Zico Company, e që i kishte bashkuar në një projekt të madh në vitin 2003 këngëtaren Adelina

‘Me Kosovë luhet komor’. Ky ka qenë projekti i ideuar nga Zico Company, e që i kishte bashkuar në një projekt të madh në vitin 2003 këngëtaren Adelina Ismaili, të cilësuar si diva e muzikës shqiptare dhe reperët më në zë që në atë kohë njiheshin si Tingulli 3.

‘Me Kosovë luhet komor’ kritikonte ashpër politikën, mediat, dhe nderkombetarët në Kosovë, raporton zico.tv

Portali ynë mëson se për vizuelizimin e kësaj kënge ishte gati gjithçka. Skenari, lokacionet për xhirime, madje ishte përzgjedhur edhe produksioni për këtë.

Por, si u bë që një projekt kaq i madh si ky i cili edhe sot i përshtatet situatës, nuk arriti asnjëherë të ketë një videoklip për të pasqyruar edhe me pamje situatën e atëhershme, e që vet Adelina dhe Getoari e kishin shkruar tekstin?!

Më së miri duhet ta dijnë vetë artistët në fjalë!

COMMENTS