Hidhet shorti, ja grupet per Botërorin ‘Rusia’ 2018 (Foto)

Hidhet shorti, ja grupet per Botërorin ‘Rusia’ 2018 (Foto)

Garat Evropiane shpesh herë kanë ditur të hedhin në një Grup skuadra të mëdha, por nuk ndodhi kështu në shortin e Kupës së Botës 2018. Shorti i hed

Garat Evropiane shpesh herë kanë ditur të hedhin në një Grup skuadra të mëdha, por nuk ndodhi kështu në shortin e Kupës së Botës 2018.

Shorti i hedhur në Rusi gjatë ditës së premte ku edhe do të mbahet Botërori vitin e ardhshëm, ka caktuar super sfida, si Spanjë – Portugali, Argjentinë – Kroaci, Angli – Belgjikë apo edhe ajo mes Zvicrës e Serbisë, që do të jetë interesante për shkak të shqiptarëve.

Por, nuk është krijuar i ashtuquajturi, “Grupi i Vdekjes”. Çfarë mendoni, cili është “Grupi i Vdekjes”?

Grupi A: Rusia, Arabia Saudite, Egjipti dhe Uruguai

Grupi B: Portugalia, Spanja, Maroku dhe Irani

Grupi C: Franca, Australia, Peru, Danimarka

Grupi D: Argjentina, Islanda, Kroacia, Nigeria

Grupi E: Brazili, Zvicra, Kosta Rika, Serbia

Grupi F: Gjermania, Meksika, Suedia, Koreja e Jugut

Grupi G: Belgjika, Panama, Tunizia, Anglia

Grupi H: Polonia, Senegali, Kolumbia, Japonia

COMMENTS