Hedhet shorti i Digital Kupës së Kosovës, këto janë çiftet e gjysëmfinales (Foto)

Hedhet shorti i Digital Kupës së Kosovës, këto janë çiftet e gjysëmfinales (Foto)

Vardy po merr kërcënime me vdekje prej kohës së shkarkimit të Ranierit
Arsyja pse u largua Icardi nga Barcelona

Katër gjysmëfinalistët kanë mësuar kundërshtarët që do të përballën për një vend në finale.

Besa, Drenica, Llapi dhe Trepça kanë arritur në këtë rang garash.

Trepça do ta pres Besën në ndeshjen e parë, ndërsa në anën tjetër Drenica do të luajë me Llapin.

ÇIFTET

Trepça – Besa

Drenica – Llapi

COMMENTS