Haskuka i fiton votat me postë në Prizren

Haskuka i fiton votat me postë në Prizren

Tanimë kanë përfunduar numërimi i votave me postë për Prizrenin, ku më së shumti vota ka marrë Mytaher Haskuka i Lëvizjes Vetëvendosje. Ai ka marrë 44 vota, kurse, Shaqir Totaj i PDK-së asnjë votë me postë, raporton kp. Përndryshe, ka filluar numërimi i votave me kusht dhe ato të personave me aftësi të veçantë.

Tanimë kanë përfunduar numërimi i votave me postë për Prizrenin, ku më së shumti vota ka marrë Mytaher Haskuka i Lëvizjes Vetëvendosje.

Ai ka marrë 44 vota, kurse, Shaqir Totaj i PDK-së asnjë votë me postë, raporton kp.

Përndryshe, ka filluar numërimi i votave me kusht dhe ato të personave me aftësi të veçantë.

COMMENTS