Haradinaj: Shkëlzen dhe Enver, pushka juaj i dha krah lirisë

Haradinaj: Shkëlzen dhe Enver, pushka juaj i dha krah lirisë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, duke kujtuar vëllezërit e vet Shkelzen dhe Enver Haradinajn, ka shkruar se familja e tyre ka pas shumë dhimb

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, duke kujtuar vëllezërit e vet Shkelzen dhe Enver Haradinajn, ka shkruar se familja e tyre ka pas shumë dhimbje e padrejtësi, por kjo dhembje duhet të kthehet në forcë.

‘Shkëlzen dhe Enver, pushka juaj i dha krah lirisë! Familja jonë ka pas shumë dhembje e padrejtësi. Sot këtë dhembje duhet ta kthejmë në forcë, që t’ia besojmë lirinë ligjit dhe përditë të angazhohem që të triumfojë drejtësia në vendin tonë. Pushoni të qetë vëllezër’, ka shkruar Haradinaj në facebook.

Fotografia e Ramush Haradinaj

COMMENTS