Haradinaj: Jeta dhe vepra e Rugovës ka qenë lajm i mirë për Kosovën

Haradinaj: Jeta dhe vepra e Rugovës ka qenë lajm i mirë për Kosovën

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka bërë homazhe tek varrit i ish-Presidentit, Ibrahim Rugova me rastin e ditëlindjes së tij. Haradinaj tha

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka bërë homazhe tek varrit i ish-Presidentit, Ibrahim Rugova me rastin e ditëlindjes së tij.

Haradinaj tha se sot po nderojnë tek varri i Presidentit Rugova në ditëlindjen e tij.

‘Jeta dhe vepra e tij ka qenë një lajm i mirë për Kosovën dhe sot në ditëlindjen e tij i themi faleminderit’, tha ai.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj me rastin e ditëlindjes së ish-Presidentit Ibrahim Rugova ka vizituar edhe familjen e ish-Presidentit.

COMMENTS