Haradinaj bën homazhe te Përmendorja kushtuar personave të zhdukur

Haradinaj bën homazhe te Përmendorja kushtuar personave të zhdukur

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, sot bëri homazhe te Përmendorja kushtuar personave të zhdukur. Haradinaj këto raste i ka quajtur plagë të thella dhe të dhimbshme, duke shfaqur edhe gatishmërinë e institucioneve të Kosovës për zbardhjen e tyre, përcjell KP. Në homazhe morën pjesë kabineti qeveritar si dhe ambasadori i Francës në Kosovë.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, sot bëri homazhe te Përmendorja kushtuar personave të zhdukur.

Haradinaj këto raste i ka quajtur plagë të thella dhe të dhimbshme, duke shfaqur edhe gatishmërinë e institucioneve të Kosovës për zbardhjen e tyre, përcjell KP.

Në homazhe morën pjesë kabineti qeveritar si dhe ambasadori i Francës në Kosovë.

COMMENTS