Haradinaj autorizon Komisionin e Ri të nisë punën rreth demarkacionit

Haradinaj autorizon Komisionin e Ri të nisë punën rreth demarkacionit

Qeveria e Republikës së Kosovës, me një vendim ka autorizuar Komisionin Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, të bëj vlerësimi

Qeveria e Republikës së Kosovës, me një vendim ka autorizuar Komisionin Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, të bëj vlerësimin e punës së Komisionit të mëparshëm për Shënjimin e Kufirit.

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka thënë se ky komision këtë punë do ta kryej brenda një afati optimal dhe do t’i paraqes të gjeturat e tij.

COMMENTS