Hapet ‘Prishtina Fashion Nights 2017’ (Video)

Eventi më i madh i modës 'Prishtina Fashion Nights 2017', ka hapur të premten edicionin e ri pranverë - verë në një mbrëmje plot glamour, dhe të ftuar

Eventi më i madh i modës ‘Prishtina Fashion Nights 2017’, ka hapur të premten edicionin e ri pranverë – verë në një mbrëmje plot glamour, dhe të ftuar special në mesin e të cilëve ishin edhe ambasadori i Britanisë dhe ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku.

Organizuar nga B Models dhe IB Events, ky event po sjell Shtëpi të Modës e dizajnerë të shumtë të cilët kanë prezantuar kreacionet e tyre para mysafirëve.

Kreacionet paraqiten edhe sot ndërsa shitja me çmime ekskluzive e koleksioneve në panairin e ‘Prishtina Fashion Nights 2017’, bëhet me 20 për qind lirim.

COMMENTS