Hapat emocionues! (Video)

Ponin Angel Marie, e ëma e shkeli pak pas lindjes, duke ia dëmtuar aq shumë këmbët e përparme, sa e kishte shumë të vështirë të ecte. Sfida ishte e

Ponin Angel Marie, e ëma e shkeli pak pas lindjes, duke ia dëmtuar aq shumë këmbët e përparme, sa e kishte shumë të vështirë të ecte.

Sfida ishte e madhe për Derrick Campanën apo doktor Doolittlein e protezave të kafshëve, siç e quajnë ndryshe. Duke përdorur materiale plastike të qëndrueshme dhe të përshtatshme për përdorim mjekësor, ai krijoi një palë proteza speciale për Angel Marie.

COMMENTS