‘Halloween’ historia e vërtetë e tij (Video)

‘Halloween’ historia e vërtetë e tij (Video)

Mbërthyer mes netëve të ftohta të dimrit dhe vjeshtës që largohet kemi festën e Hallounit, një kohë festimesh dhe supersticioni. Por nga erdhi kjo ditë drithëruese dhe pse e festojmë, kuptojeni në storien e përgatitur nga zico.tv:

Mbërthyer mes netëve të ftohta të dimrit dhe vjeshtës që largohet kemi festën e Hallounit, një kohë festimesh dhe supersticioni.

Por nga erdhi kjo ditë drithëruese dhe pse e festojmë, kuptojeni në storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS