Hallakamë, kamioni rrëzon mijëra pica në autostradë (Video)

8-vjeçarja gjuajti një mesazh në det, zbulohet 29 vjet më vonë dhe është i pabesueshëm
Pse aeroplanët nuk fluturojnë mbi Qabe? (Video)

Një gjë e tillë ka ndodhur në Little Rock, Arkansas, kur një kamion derdhi ngarkesën e tij gjatë në mes të autostradës.

COMMENTS