Halime Akcan nga Turqia, 87 vjeçarja që lëshohet me parashutë (Video)

Halime Akcan nga Turqia, 87 vjeçarja që lëshohet me parashutë (Video)

Chara Sands, shkretëtira në mes të Siberisë së akullt (Video)
Mos konsumoni banane në mëngjes! (Video)

Quhet Halime Akxhan, jeton në Fetihje të Turqisë, një qytezë e vogël turistike ku dhe merret me tregtinë e perimeve.

Por ajo ka një hobi të veçantë, me të cilin edhe i frymëzon për punë. Ajo bën fluturim ku nga një maje të malit kërcehet me parashutë.

Ky sport zakonisht bëhet me 2 persona dhe kërkon një guxim të veçantë pasi që kërcimi bëhet nga lartësitë e mëdha, por kjo nuk pengoi gjyshen Halime.

COMMENTS