Haki Abazi tregon se cili koalicion do të shpëtonte Kosovën

Njohësi i çështjeve politike, Haki Abazi ka thënë se koalicioni i cili do ta shpëtonte shtetin do të ishte Lidhja Demokratike e Kosovë- Lëvizja Vetëve

Njohësi i çështjeve politike, Haki Abazi ka thënë se koalicioni i cili do ta shpëtonte shtetin do të ishte Lidhja Demokratike e Kosovë- Lëvizja Vetëvendosje- Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës- Nisma për Kosovës së bashku me shoqërinë civile.

“Koalicioni i Madh per Shtetin e pensionon krimin dhe korrupsionin. #LDKVVAAKNISMAShooqeriCivile”, thotë ai.

Ndryshe, java e ardhshme pritet të jetë përfundimtare për zyrtarizimin e koalicioneve parazgjedhore ndërmjet partive politike, kjo pasi që Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka caktuar datën 19 maj, si koha e fundit e certifikimit të partive dhe listave të kandidatëve për deputetë të Kuvendit të Kosovës.

COMMENTS