Hajde përhajr “Stupcat” i marrin vizat (Foto)

Grupi humoristik “Stupcat”, vazhdojnë të jenë mëse të angazhuar në mbrëmje të ndryshme si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Është anëtari i këtij gr

Grupi humoristik “Stupcat”, vazhdojnë të jenë mëse të angazhuar në mbrëmje të ndryshme si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

Është anëtari i këtij grupi, Osman Azemi ai i cili me anë të një publikimi ka treguar se ai dhe dy kolegët e tij janë pajisur me viza.

“Vizat i morrem, besa edhe u gezum! Tash te shpresojme qe ka me qene hera e fundit qe kemi nevoje per to! #liberalizimi #Evropa”, ka shkruar ai përmbi fotos./I/

COMMENTS