Hahn: Qeveria e re e Kosovës të krijohet sa më shpejt

Hahn: Qeveria e re e Kosovës të krijohet sa më shpejt

Parada shqiptare në rrugët e Manhatan, i vënë ‘flakën’ New Yorkut (Video)
Kongresmeni amerikan Dana Rohrabacher: Maqedonia duhet të ndahet, të bashkohet me Kosovën (Video)

Komisionari Evropian për zgjerimin e negociatave, Johanes Hahn ka thënë sot se Bashkimi Evropian si bashkëbisedues në Prishtinë ka komentuar rezultatin e zgjedhjeve në Kosovë, duke thënë se qytetarët kanë shprehur vullnetin e tyre, dhe presin angazhimin e plotë për perspektiven drejt Bashkimit Evropian dhe për në jetë më të mirë për banorët e Kosovës.

‘Ne jemi plotësisht të vetëdijshëm për sfidën drejt Bashkimit Evropian, kur kemi parasysh se vet rezultati i zgjedhjeve tregon se nuk do të jetë e lehtë. Por, përgjegjësia është që udhëheqësit politikë në vend të formojnë sa më shpejtë Qeverinë’, ka thënë Hahn, një ditë pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë.

COMMENTS