‘Gylseren’ kapet mat me të dashurin e ri, ai është shumë i bukur (Foto)

‘Gylseren’ kapet mat me të dashurin e ri, ai është shumë i bukur (Foto)

Nurgul Yesilcay konsiderohet ndër aktoret më të bukura turke, e cila edhe pse në moshë ende e mban një titull të tillë. Ajo ishte e martuar dhe nga

Nurgul Yesilcay konsiderohet ndër aktoret më të bukura turke, e cila edhe pse në moshë ende e mban një titull të tillë.

Ajo ishte e martuar dhe nga kjo martesë ka një djalë. Po pas ndarjes Nurgul tani po përfolet për një lidhje tjetër, e si shkak ishin fotografitë që iu shkrepen në rrugë aktores.

Ajo që shihet është se Gulseren është me fat që ka këtë mashkull kaq të pashëm.

COMMENTS