Gujava, lufton kancerin e prostatës (Video)

Gujava, lufton kancerin e prostatës (Video)

10 ‘super-fuqitë’ e spinaqit, ndikimi i tij në shëndet
Duhanpirja vret! Ajo shkakton 1 në 10 vdekje në botë (Video)

Gujava përmban sasi të larta likopeni, një antioksidant i cili lufton kancerin e prostatës. Kjo frutë tropikale, si asnjë prodhim tjetër bimor, përfshin në përbërjen e tij edhe përbërësit e domates dhe të limonit.

COMMENTS