Grupi shqiptar këndoi këngën shqipe ‘Tana’ në BBC2 (Video)

Grupi shqiptar këndoi këngën shqipe ‘Tana’ në BBC2 (Video)

Në emsionin e famshëm në Britani 'Later with Jools Holland', mbrëmë ka interpretuar grupi shqiptar 'Saz’iso', ku në studion e BBC2 është përform

Në emsionin e famshëm në Britani ‘Later with Jools Holland’, mbrëmë ka interpretuar grupi shqiptar ‘Saz’iso’, ku në studion e BBC2 është përformuar kënga ‘Tana’.

‘Saz’iso’, ka bërë për vete shumë të huaj që të dëgjojnë me ëndje muzikën e vjetër shqiptare, ku po BBC më herët kishte shkruar se nga folklori shqiptar është ndikuar muzika greke, turke dhe bullgare, gjithnjë duke iu referuar këtij grupi shqiptar.

COMMENTS