Grimi metalik: trend që po e pushton vjeshtën

Grimi metalik: trend që po e pushton vjeshtën

Grimi metalik është rezervuar për ju që dëshironi të eksperimentoni me pamjen dhe nuk frikësoheni që të bëni grim të theksuar që bie lehtë në sy

Grimi metalik është rezervuar për ju që dëshironi të eksperimentoni me pamjen dhe nuk frikësoheni që të bëni grim të theksuar që bie lehtë në sy.

Gjithnjë e më shpesh, mënyrën e këtillë të grimit e shohim edhe në pistat e modës, por edhe te personat e njohur, madje zakonisht tek ata që parakalojnë në tepihun e kuq kur dëshirojnë të duken glamurozë.

Krahas disa veprimeve të thjeshta lehtë mund të bëni ‘smokey’ dramatik të mbrëmjes, në mënyrë që do të kombinoni hijesimet mat dhe metalik.

Nuancat metalike fokusohen në këndet e brendshme të syve.

Grimin e këtillë jua rekomandojmë për dalje në ndonjë klub. Imagjinoni vetëm se si do të shndrisnin sytë tuaj nën shkëlqimin e dritave të diskoklubit.

COMMENTS