Greta Koçi provokon, heq këmishën dhe del e tëra e zhveshur

Greta Koçi provokon, heq këmishën dhe del e tëra e zhveshur

Këngëtarja Greta Koçi ka hedhur një video shumë provokative në Instastory. Në këtë video, ajo shihet se është duke hyrë në një dhomë dhe veshur kishte një këmishë të cilën më pas e hoqi. Por, duke qenë ërrësirë, Greta i la vend imagjinatës edhe pse nuk shihej dhe shumë.

Këngëtarja Greta Koçi ka hedhur një video shumë provokative në Instastory.

Në këtë video, ajo shihet se është duke hyrë në një dhomë dhe veshur kishte një këmishë të cilën më pas e hoqi.

Por, duke qenë ërrësirë, Greta i la vend imagjinatës edhe pse nuk shihej dhe shumë.

COMMENTS