Gresa Behluli si një princeshë! (Foto)

Gresa Behluli është njëra ndër këngëtaret tona e cila po shkon bukur drejt sukseseve të saj. Përveç zërit dhe muzikës që ajo e bën, Gresa ka një p

Gresa Behluli është njëra ndër këngëtaret tona e cila po shkon bukur drejt sukseseve të saj.

Përveç zërit dhe muzikës që ajo e bën, Gresa ka një pamje shumë të mirë, madje ajo di edhe si të vishet dhe ka stil.

Së fundmi kemi pas rastin ta shohim Gresën me një fustan shumë të bukur, ku ajo ka marr pjesë në Ballon Pranverore e cila organizohet nga RTV21.

Gresën e shohim në këtë Ballo por si një princeshë./K/

COMMENTS