Golden Eagle në 25 shtete, nga sot edhe në Mauritani

Viti 2017 ka filluar suksesshëm për kompaninë "Frutex" nga Suhareka. Kjo kompani e cila merret me prodhimin e pijeve energjike Golden Eagle dhe lën

Viti 2017 ka filluar suksesshëm për kompaninë “Frutex” nga Suhareka.

Kjo kompani e cila merret me prodhimin e pijeve energjike Golden Eagle dhe lëngjeve Relax, para dy javësh ka bërë eksportit e parë për në shtetin e Irakut, ndërsa sot nisi edhe një tjetër kontingjent për shtetin e Maurituanisë, që gjendet në kontinentin Afrikan.

Me nisjen e këtij kontingjenti, Maurituania bëhet shtetit i 25’të, ku Golden Eagle, po gjen treg.

Sot produktet e kompanisë janë prezent në shumë vende të Evropës, Afrikës dhe Azisë.

Gjate vitit 2016 kjo kompani ka pasur 297 eksporte duke u radhitur si eksportuesi më i suksesshëm në Kosovë.

COMMENTS