Gold-Ag publikon këngën ‘Liridona’ ne bashkëpunim me Gëzim Nikan (Video)

'Liridona' quhet kënga e përpunuar nga reperi Gold-Ag. Ky i fundit e ka publikuar projektin e tij në bashkëpunim me Gëzim Nikan, përcjellë zico.tv

‘Liridona’ quhet kënga e përpunuar nga reperi Gold-Ag.

Ky i fundit e ka publikuar projektin e tij në bashkëpunim me Gëzim Nikan, përcjellë zico.tv

Kjo këngë ka përmbajtje patriotike dhe është publikuar bashkë me një videoklip të realizuar nga Max Production.

Për më tepër kjo është një ndër këngët e shumta të cilat i ka paralajmëruar së fundi Gold-Ag.

COMMENTS