Gold AG krenar që bllokoi rrugët e Prishtinës për xhirimet e klipit (Foto)

Gold AG është shprehur shumë krenar që ka bllokuar rrugët e Prishtinës. Reperi po xhiron klipin e ri që publikohet shumë shpejt. 'Omëlsina' titu

Gold AG është shprehur shumë krenar që ka bllokuar rrugët e Prishtinës.

Reperi po xhiron klipin e ri që publikohet shumë shpejt.

‘Omëlsina’ titullohet projekti i ri i Goldit i cili është krejt ndryshe.

Ai për këtë klip ka filluar kohë më parë xhirimet dhe është dashur të xhirojë në rrugët e Prishtinës, të cilat ai i ka bllokuar.

Për këtë ai ka shprehur krenarinë, duke shkruar në faqen zyrtare:’I bllokon pra’, në shenjë krenarie.

Gold AG pritet të jetë aktiv gjatë këtij sezoni ku ai pritet të jetë ndër më të kërkuarit në diasporë.

COMMENTS