Gold AG e kërcënon publikisht këtë person (Video)

Labi: Marina dhe Geti nuk më ftuan në dasmë, ndaj njëjtë veprova edhe unë (Foto)
Copy/Paste: Rihanna vs karakteret e animuara (Foto)

Reperi preshevar Gold AG ishte pjesë e mediave rozë në lidhje me një incident.

Kjo ngase një person i ishte dedikuar një video kërcënuese atij.

Gold AG ka një selam për këtë person.

Për ta kuptuar shikoni intervistën e mëposhtme dhënë për emisionin n’ZOOM./A.i/

COMMENTS