Godasin prapë, DJ Blunt e Real 1 (Video)

Godasin prapë, DJ Blunt e Real 1 (Video)

Njihuni me bashkëshortin bukurosh të Argjentina Ramosajt (Foto)
Tuna refuzoi Butrintin – Tani ai po kërkon një tjetër këngëtare

Dy reperët e njohur, tashmë të pandashëm në projektet e tyre, DJ Blunt dhe Real 1, kanë publikuar këngën e tyre të radhës “My Lova”.

Kënga e tyre e radhës vjen pas këngës “Pare si Thaçi, pare si Rama”.

Dallimi kësaj radhe është se kemi të bëjmë më shumë me një këngë dashurie në këtë rast. /GE/

COMMENTS