Gjyste Vulaj në gjendje të ‘keqe’, ja çfarë po i ndodh çdo natë (Foto)

Ajo është ndër këngëtaret të cilës i mbahen mend mbrëmjet dhe atmosfera që arrin ta krijojë kur merr pjesë në ahengje të ndryshme. Meqë angazhimet

Ajo është ndër këngëtaret të cilës i mbahen mend mbrëmjet dhe atmosfera që arrin ta krijojë kur merr pjesë në ahengje të ndryshme.

Meqë angazhimet gjatë verës i ka të shumta dhe sidomos në Ulqin, është vërtetë e lodhshme për të çdo natë bërja e grimit, andaj me një postim të saj ka prekur shumë ndjekësit.

Ajo është shprehur se çdo natë ka problem me këpucët, grimin, veshjen por jo edhe me lëvdatat që merr për punën e saj, duke qenë ato motivi më i fortë që Gjystja të vazhdojë punën edhe përkundër lodhjes së madhe.

E këtë më së miri e ka shpjeguar në postimin të cilin e keni mundësinë ta shihni në vazhdim.

COMMENTS