Gjyqtari kosovar ndanë drejtësinë mes Gjermanisë dhe Koresë së Jugut në Kampionatin Botëror të Pingpongut

Gjyqtari kosovar ndanë drejtësinë mes Gjermanisë dhe Koresë së Jugut në Kampionatin Botëror të Pingpongut

Gjyqtari ndërkombëtar i pingpongut, Jeton Beqiri, ka ndarë drejtësinë në ndeshjen gjysmëfinale të kampionatit botëror të pingpongut, ndërmjet Gjermanisë dhe Koresë së Jugut, të zhvilluar në fundjavë, transmeton Koha.net. Kampionati botëror po mbahet në Halmstadt të Suedisë. Komiteti Olimpik i Kosovës përgëzon të arriturën ndërkombëtare të Jeton Beqirit.

Gjyqtari ndërkombëtar i pingpongut, Jeton Beqiri, ka ndarë drejtësinë në ndeshjen gjysmëfinale të kampionatit botëror të pingpongut, ndërmjet Gjermanisë dhe Koresë së Jugut, të zhvilluar në fundjavë, transmeton Koha.net.

Kampionati botëror po mbahet në Halmstadt të Suedisë.

Komiteti Olimpik i Kosovës përgëzon të arriturën ndërkombëtare të Jeton Beqirit.

COMMENTS