Gjuriqi në Kosovë me leje të autoriteteve kosovare

Gjuriqi në Kosovë me leje të autoriteteve kosovare

Pejë, kapen 2 persona për propagandë terroriste
Mali i Zi nga sot edhe zyrtarisht pjesë e NATO-s

Institucionet kompetente të Kosovës kanë miratuar kërkesën e drejtorit të së ashtuquajturës zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriqit, dhe delegacioneve të tjera të cilat do të vijnë nga Serbia në Kosovë për kremtimin e festës së ‘Vidovdan-it’ në Gazimestan.

Jo zyrtarisht mësohet se Gjuriq, në orën 13:00 do të marrë pjesë në kremtimin e ‘Vidovdan-it’ në Gazimestan, për të vazhduar pastaj në orën 16:00, në sheshin ‘Shumadia’ në Mitrovicë, ku në mënyrë solemne do të bëjë zbulimin e përmendores së Car Llazarit.

Burime të KosovaPress-it bëjnë të ditur se Gjuriqit nuk do t’i lejohet ndërrimi i agjendës së paraparë.

COMMENTS